24/4 Miniorencircuit & Swimkick Roosendaal

2016-04-24 Roosendaal (1)

’s Middags vonden in Roosendaal’s zwembad De Stok de laatste ronde van het Miniorencircuit en de laatste Swimkickwedstrijd van het seizoen plaats.

De 14 WZV zwemmers, die hierbij aanwezig waren, boekten 2x een 1e plaats, 6x een 2e plaats en 3x een 3e plaats. Kenza van Kapel won zelfs beide zwemafstanden (100m vrije slag en 100m rugslag).

Er werden 18 PR’s gezwommen; grote vooruitgang boekten Maikel Blijlevens, Isabel van Alebeek, Tom Moeling, Elce Dollekens, Maddy Hendriks, Jens Hoppenbrouwers en Chris Geers.

Dat de combinatie 200m vrije slag en 200m vlinderslag geen enkel probleem hoeft te zijn, lieten Maddy Hendriks, Elco Dollekens en Isabel van Alebeek zien. Zij allen verbeterden namelijk op beide afstanden hun PR. Isabel van Alebeek was wel bijzonder goed op dreef: tijdens haar 200m vrije slag en 200m vlinderslag races verbeterde ze ook haar beide PR’s op de halve afstand (100m).

Er werden geen nieuwe Clubrecords en limieten voor de BZK gezwommen. Het wachten is nu op uitnodigingen van de Kring voor de Minioren Kring Finale. Voor deze Finale worden de beste minioren uit de wedstrijdenreeks van het Miniorencircuit gevraagd. Ik verwacht veel invitaties voor de minioren van WZV.