Zomerzwemmen in Zidewinde 2016

Vanaf 27 juni 2016 is het mogelijk om 1-3x per week in het verwarmde 50 meter bad van zwembad Zidewinde (Julianalaan 3, Sprang-Capelle) te trainen. Dit is niet verplicht, maar wel aan te bevelen indien je het lekker vindt om in de vakantie door te trainen

Op dinsdag- en donderdagavond word je van harte uitgenodigd om te komen trainen tijdens het baantjeszwemmen ’s avonds. Op beide avonden wordt er om 18:15 uur verzameld op de parkeerplaats, om 18:30 uur begint de training. Deze duurt t/m 19:30 uur. Voor de trainingen op dinsdag en donderdag in Zidewinde heb je een toegangskaartje nodig (een abonnement is ook mogelijk).

Op vrijdagavond word je van harte uitgenodigd om te komen trainen tijdens het trainingsuren van TLV De Langstraat. Op vrijdag wordt er om 18:45 uur verzameld op de parkeerplaats, om 19:00 uur begint de training. Deze duurt t/m 20:00 uur. Voor de  training op vrijdag heb je geen toegangskaartje nodig. De trainingen gaan de hele zomer door, t/m 3 september 2016.

Voor een training en een trainer wordt gezorgd. Heb je sportieve ouders, die mogen ook meedoen. De training gaat ook door bij slecht weer, maar NIET bij onweer !!!

Zie ook de informatie hieronder over toegang en tarieven (duur is het in ieder geval niet):

http://zwemmeninwaalwijk.nl/zidewinde

Of meer in het algemeen:

http://zwemmeninwaalwijk.nl/

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer