16/10 Swimkick-Minioren Circuit Waalwijk

Op deze zon(nige) dag stond de 1e wedstrijd van het Swimkick-Minioren Circuit op de rol van Zwembad Olympia. De wedstrijdorganisatie was in handen van zwemvereniging De Vennen uit Dongen.

WZV had 12 zwemmers in deze leeftijdscategorie aan de start, die goed waren voor 3x een 1e plaats, 3x een 2e plaats en 8x een 3e plaats. Jort Hoppenbrouwers won overtuigend zijn beide afstanden en beide keren in een PR-tijd. Ook Julia Fé Jores won overtuigend op de 50m vrije slag en kraakte haar PR op dit zwemnummer.

Er werden 2 Clubrecords gezwommen door Jort Hoppenbrouwers (100m schoolslag) en het gemengde estafetteteam 4x 50m vrije slag, bestaande uit Kenza van Kapel, Jort Hoppenbrouwers, Viviënne Bosch en Chris Geers. Beide clubrecords werden gevestigd in de leeftijdscategorie 10 jaar.

In totaal zwommen de WZV-ers 21 PR’s, waarbij de grootste vooruitgang werd geboekt door Julia Fé Jores, Jona Dörr, Viviënne Bosch, Kenza van Kapel, Maikel Blijlevens, Richard Fedchenko, Renske Geertsma en Rachael Laarakker. Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2016-10-16-waalwijk-swimkick-minioren-circuit-1-uitslag

2016-10-16-waalwijk-swimkick-minioren-circuit-1-uitslag-verkort

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer