22/1 Swimkick-Minioren Circuit Oss

Het was geen drukke wedstrijd, de 3e ronde van het Swimkick-Minioren Circuit, die in het Golfbad van Oss werd gezwommen tussen de verenigingen Arethusa, BZV en WZV. Voor deze gelegenheid waren er geen golven, maar was er wel elektronische tijdwaarneming geïnstalleerd.

De 13 zwemmers van WZV haalden een grote buit binnen, want ze veroverden maar liefst 13 gouden, 8 zilveren en 4 bronzen medailles. De meeste WZV-ers wonnen 2 medailles, bijna niemand ging met lege handen naar huis.

Er werden 2 clubrecords gezwommen. Het 1e clubrecord kwam op naam van Kenza van Kapel, ze vestigde met 1:37.48 een clubrecord op de 100m wisselslag in de leeftijdsklasse meisjes 9 jaar. Het 2e clubrecord werd door de estafetteteams gezwommen. WZV had in deze wedstrijd 2 estafetteteams opgesteld voor de 4x50m vrije slag. Beide teams hadden exact dezelfde inschrijftijd en dat leidde tot een felle onderlinge strijd. Aan het langste eind trok uiteindelijk het estafetteteam bestaande uit Chris Geers, Viviënne Bosch, Maikel Blijlevens en Kenza van Kapel. Zij finishten in 2:39.90, net voor het team bestaande uit Jort Hoppenbrouwers, Julia Fé Jores, Jens Hoppenbrouwers en Rachael Laarakker. Beide teams zwommen overigens sneller dan het oude clubrecord op deze discipline in de categorie gemengd 10 jaar !

De zwemmer met de meeste progressie was Maikel Blijlevens, gevolgd door Jona Dörr, Rachael Laarakker, Viviënne Bosch en Kenza van Kapel. Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2017-01-22 Oss Swimkick-Minioren Circuit 3 uitslag

2017-01-22 Oss Swimkick-Minioren Circuit 3 uitslag (verkort)

2017-01-22 Oss

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer