19/3 Minioren-Junioren Circuit Hoogerheide

De 3e wedstrijd van het Minioren-Junioren Circuit was aanvankelijk aan Zwembad Olympia in Waalwijk toegewezen. Echter WZV bleek op de geplande datum niet over dit zwembad te kunnen beschikken. De wedstrijd werd daarom verplaatst naar het LACO-zwembad in Hoogerheide en de organisatie van de wedstrijd werd overgenomen door zwemvereniging de Zilvermeeuw.

De zwemmers van WZV presteerden weer zeer goed, ze brachten 4 gouden, 2 zilveren en 10 bronzen medailles mee naar huis. Goud was er voor Maikel Blijlevens (2x), Jade Hoppenbrouwers en Kenza van Kapel.

Ook bleken snelle tijden mogelijk in het water van het zwembad in Hoogerheide (47 PR’s maar liefst), want de progressie, die door de zwemmers van WZV werd geboekt, bleek enorm. Bekijk in de uitslag maar eens de vooruitgang, die werd geboekt door onder meer Evelien & Marleen Scholten, Elce & Duuk Dollekens, Elise Dörr, Kenza van Kapel, Linde Akkermans, Viviënne Bosch, Isabel van Alebeek, Maikel Blijlevens, Sander van Beek, Britt van der Ham, Chris & Ally Geers en Veerle van Ballegooijen.

Jade Hoppenbrouwers en Elise Dörr zwommen naar een BZK-limiet op de 400m wisselslag, terwijl Wessel Roosenbrand dat deed op de 50m vlinderslag.

3 Clubrecords werden bijgesteld. Chris Geers verbeterde een bijna 20 jaar oud (!) clubrecord op de 200m vrije slag. Elise Dörr en Duuk Dollekens vestigden een clubrecord op de 400m wisselslag.

Uitslagen:

2017-03-19 Hoogerheide Minioren-Junioren Circuit 3 uitslag

2017-03-19 Hoogerheide Minioren-Junioren Circuit 3 uitslag (verkort) 

2017-03-19 Hoogerheide

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer