2/4 Junioren-Jeugd-Senioren Circuit Veldhoven

Het laatste Junioren-Jeugd & Senioren Circuit van het seizoen vond voor WZV plaats in Veldhoven en bleek een onderonsje tussen Njord en WZV. Tijdens dit circuit moet er veel worden gezwommen en wordt de wedstrijd besloten met finales en een gemengde estafette.

WZV was wederom zeer succesvol met 10 gouden, 8 zilveren en 5 gouden medailles tijdens de finales. Goud was er voor Marlotte Spohr (2x), Bart de Bont (2x), Maddy Hendriks, Thomas van den Linden, Yannick van Alebeek, Sander van Beek, Lotte Klerkx en Jade Hoppenbrouwers. Zilver voor Anne Klijberg, Yannick van Alebeek, Eline Akkermans, Anne & Marnix Verhoef en Jela & Duuk & Elce Dollekens. En brons voor Tim Veraa (2x), Anne Verhoef, Anouk Böhmer en Isabel van Alebeek.

Er werden 5 Clubrecords gezwommen: Lotte Klerkx verbeterde haar eigen 200m vlinderslag records voor meisjes 15, 16 en 17 jaar & ouder. En de estafetteploeg – bestaande uit Eline Akkermans, Maurice van Alebeek, Lotte Klerkx en Duuk Dollekens – verbeterde de clubrecords op de 4x100m wisselslag gemengd in de leeftijdsklassen 15 en 16 jaar.

Er werden 36 PR’s gezwommen, waarbij de progressie, die werd geboekt, weer enorm was. Thomas van de Linden spande op dit punt de kroon: zijn progressie op het onderdeel 200m vlinder was dermate, dat hij in de WZV “Bestenlijst Aller Tijden” meteen naar de 2e plaats oprukte. Hij heeft alleen de illustere Tom Lommers nog voor zich op deze ranglijst. Ook de progressie van Anouk Böhmer, Marnix Verhoef, Bart de Bont, Isabel & Yannick & Maurice & Veronique van Alebeek, Jela & Elce & Duuk Dollekens, Sander van Beek, Linde Akkermans, Lotte Klerkx, Elise Dörr en Tim Veraa sprak boekdelen.

Uitslagen:

2017-04-02 Veldhoven Junioren-Jeugd-Senioren Circuit 4 uitslag

2017-04-02 Veldhoven Junioren-Jeugd-Senioren Circuit 4 uitslag (verkort)

2017-04-02 Veldhoven

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer