9/4 Swimkick-Minioren Circuit Waalwijk

De laatste wedstrijd van het Swimkick-Minioren Circuit van het seizoen was een thuiswedstrijd voor WZV in Zwembad Olympia te Waalwijk. De zwemtegenstanders kwamen van de verenigingen TRB-RES uit Tilburg en De Vennen uit Dongen. De derde ploeg, SWNZ uit Sint-Michielsgestel, had te elfder ure afgezegd, waardoor het noodgedwongen een 4 banen wedstrijd werd. Desondanks toch een fijn evenement, waarin het publiek op vele hoogtepunten van WZV-zijde werd getrakteerd:

  • Er werden 3 gouden, 2 zilveren en 5 bronzen medailles bemachtigd. Goud was er voor Jort Hoppenbrouwers (2x) en Maikel Blijlevens. Zilver voor Chris Geers (2x) en brons voor Maikel Blijlevens, Viviënne Bosch, Jens Hoppenbrouwers, Kenza van Kapel en Marleen Scholten.
  • Kenza van Kapel zwom een clubrecord op de 400m vrije slag in de categorie meisjes 9 jaar.
  • De estafetteploeg, bestaande uit Viviënne Bosch, Jort Hoppenbrouwers, Kenza van Kapel en Chris Geers zwom 2 clubrecords op de 4x50m wisselslag gemengd, namelijk in de leeftijdsklassen 10 en 11 jaar.
  • Ook nu weer een wedstrijd met bovengemiddelde prestaties van zelfs ALLE WZV-ers: Jona Dörr, Maikel Blijlevens, Chris Geers, Viviënne Bosch, Marleen & Evelien Scholten, Kenza van Kapel, Jens & Jort Hoppenbrouwers, Britt van der Ham, Julia Fé Jores en Veerle van Ballegooijen.

Uitslagen:

2017-04-09 Waalwijk Swimkick-Minioren Circuit 4 uitslag

2017-04-09 Waalwijk Swimkick-Minioren Circuit 4 uitslag (verkort)

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer