17/9 Minioren-Junioren Circuit Waalwijk

De eerste wedstrijd van het Minioren-Junioren Circuit van het nieuwe zwemseizoen vond plaats in het Waalwijkse zwembad Olympia. Zo’n 100 zwemmers uit de regio bonden onderling de strijd aan op de diverse zwemdiciplines en -afstanden. De 21 in het nieuw gestoken zwemmers van WZV waren meteen succesvol met 16 medailles (4 gouden, 7 zilveren en 5 bronzen).

Jort Hoppenbrouwers won op overtuigende wijze 2x goud in ook 2x een formidabele persoonlijke recordtijd. Duuk Dollekens won goud & 2x zilver en vestigde maar liefst 5 persoonlijke records. Maikel Blijlevens won goud & brons, Jona Dörr 2x zilver, Chris Geers zilver & brons, Jens Hoppenbrouwers & Ally Geers ieder zilver, Kenza van Kapel 2x brons en tenslotte Elce Dollekens brons.

Vrijwel alle zwemmers van WZV bliezen – na de relatieve rust van de zomervakantie – de vooruitgang weer nieuw leven in door flinke persoonlijke records te zwemmen. Richard Fedchenko spande daarbij de kroon, gevolgd door Britt van der Hamm, Tom Moeling, Marleen & Evelien Scholten, Veerle van Ballegooijen, Veronique van Alebeek, Duuk & Elce Dollekens, Viviënne Bosch, Maddy Hendriks, Linde Akkermans en Jacky van Logten.

Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2017-09-17 Waalwijk MJ-Circuit 1 uitslag

2017-09-17 Waalwijk MJ-Circuit 1 uitslag (verkort)

2017-09-17 Waalwijk