WZV in het nieuw gestoken dankzij sponsoren!

DSC_0583

 

Deze week ging een lang gekoesterde wens in vervulling. De hele kern, ofwel alle wedstrijdzwemmers van WZV, werd in het nieuw gestoken. Dit werd mogelijk gemaakt door Frank Akkermans, eigenaar van Trivent Accountant- en Belastingadviseurs en hoofdsponsor. Ook de subsponsoren Magnetron Centrum Waalwijk en Shell Beerens speelden een rol in de aanschaf van de nieuwe outfits. De zwemmers van WZV zijn zowel individueel als met het team actief bij wedstrijden en dat doen ze zeer verdienstelijk. Bij een trotse club zwemmers hoort dan ook een passende presentatie.

Ook de trainers dragen de nieuwe kleding. Annemieke ten Heuvel en Harry Schmitz staan sinds jaar en dag trouw drie tot vijf keer per week te coachen aan het wedstrijdbad. Zij worden hierbij geassisteerd door Milo Janssen,  zelf ook een getalenteerde wedstrijdzwemmer. Milo traint zelf niet alleen 8x per week, hij coacht en traint daarnaast ook de jonge zwemmers van WZV en combineert dit met zijn opleiding tot fysiotherapeut.

Gestart als triatleet werd Milo geteisterd door een hardnekkige rugblessure. Op zoek naar een passendere sport kwam Milo in contact met de ‘zwemmers’ van WZV. Dat zag er altijd heel gaaf uit en gaf Milo steeds meer het gevoel dat dat wel eens een nieuwe uitdaging voor hem kon zijn.

Zwemmen is een sport die fysiek en mentaal heel lastig is. Er komt erg veel techniek bij kijken. Om er echt goed in te worden vraagt het veel discipline en motivatie. Zolang je er tijd en energie in blijft stoppen kan iedereen een goede zwemmer worden.

Daar helpt Milo graag een handje bij; hij vind het heerlijk om zichzelf en anderen sterker te maken en geniet ervan om bijna elke dag even lekker te ontspannen met een flinke training en daarna voldaan op de bank te ploffen.

WZV groeit als vereniging en ook de zwemmers groeien. Milo denkt dat een van de succesfactoren is dat sporten en plezier hand in hand gaan. Naast intensief trainen word er veel gelachen. Hoewel zwemmen een individuele sport is het teamgevoel groot.  Het is mooi dat WZV die eenheid ook kan uitstralen met de nieuwe kleding!

DSC_0592