15/10 Junioren-Jeugd-Senioren Circuit Vlijmen

De 1e wedstrijd van het Junioren-Jeugd en Senioren Circuit zwom WZV in Vlijmen tegen zwemmers van Aquamigos (Vlijmen), BZV (‘s-Hertogenbosch) en de Treffers (Rosmalen). WZV toonde in deze wedstrijd haar overmacht met 19x een 1e plaats, 14x een 2e plaats en 7x een 3e plaats. Deze wedstrijdenreeks is bijzonder, omdat aan een aantal (lange) zwemnummers naast voorrondes ook finales verbonden zijn. De WZV zwemmers dwongen 18 finaleplaatsen af.

Elce Dollekens (4x), Jade Hoppenbrouwers (4x) en Marlotte Spohr (2x) wonnen alle door hun gezwommen zwemafstanden. Isabel van Alebeek, Milo Janssen en Elise Dörr wonnen 3 van de 4 gezwommen afstanden.

Er werden 35 PR’s gevestigd; de meeste progressie werd daarbij geboekt door Marleen Scholten, gevolgd door Tom Moeling, Duuk & Elce Dollekens, Mara de Jong, Maurice & Isabel van Alebeek, Maddy Hendriks, Richard Fedchenko, Thomas van den Linden en Elise Dörr. Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2017-10-15 Vlijmen JJS-Circuit 1 uitslag

2017-10-15 Vlijmen JJS-Circuit 1 uitslag (verkort)

2017-10-15 Vlijmen