21/10 NSZK-1 Utrecht

Een aantal van onze zwemmers is student en is – naast lid van WZV – ook lid van een Studenten Zwemvereniging en doet geregeld mee aan de Nederlandse Studenten Zwem Kompetitie (NSZK). Op zaterdag 21 november werd in het prachtige 50m bad De Krommerijn in Utrecht de eerste ronde van de NSZK van het nieuwe zwemseizoen afgewerkt.

We maken een onderscheid in PR’s gezwommen in een 25m bad en PR’s gezwommen in een 50m bad. Luc de Bont, uitkomend voor het Wageningse Aquifer, zwom een PR op de 50m rugslag. Bart de Bont, uitkomend voor het Nijmeegse Hydrofiel, zwom een PR op 100m rugslag. Anne Verhoef, uitkomend voor het Maastrichtse Tiburón, zwom net geen PR’s in het 50m bad. Klik voor de uitslagen op de links hieronder.

Uitslagen:

2017-10-21 Utrecht NSZK-1 uitslag

2017-10-21 Utrecht NSZK-1 uitslag (verkort)