Aquajoggen zondagochtend

Elke zondagochtend van 9.15 tot 10.00 uur is er een fanatieke groep mensen aanwezig in het doelgroepenbad van het zwembad Olympia. Bij een aangename temperatuur wordt daar intensief bewogen, een mix van Aquajoggen, Aquafitness en Aqua-aerobics.
De trainingen worden gegeven door vier verschillende instructeurs zodat er geen sleur ontstaat en de lessen echt elke week anders zijn. Naast de algemene conditie en spieroefeningen wordt er elke week een andere spiergroep speciaal aangepakt.
Tijdens de trainingen wordt een wetbelt gedragen waardoor je blijft drijven, dus ook als je niet zo goed kunt zwemmen is deze manier van bewegen in het water ideaal. Alle bewegingen worden al lopend door het water gedaan zonder de bodem te raken. Een zeer aangename manier van bewegen, heel natuurlijk en zonder heupen, knieën en enkels te belasten maar de spieren wel intensief te gebruiken.Iedereen kan de oefeningen op zijn eigen tempo en intensiteit doen.
Tijdens de drie kwartier in het bad is er ook volop aandacht voor sociale contacten, de groep is een leuke gemêleerde groep. Er wordt niet gekeken naar leeftijd, conditie of figuur, iedereen is welkom en wordt meteen geaccepteerd.
Lijkt het je leuk om een keer mee te doen op zondagochtend stuur dan een mailtje naar voorzitter@wzvwaalwijk.nl zij zorgt er dan voor dat je opgevangen wordt en dat er een wetbelt voor je klaar ligt die je kunt lenen.
We hopen je graag snel te zien.