10/12 Minioren-Junioren Circuit Tilburg

Hevige sneeuwval, vlak voor het begin van het Minioren-Jeugd Circuit in Tilburg, gooide roet in het eten van sommige zwemmers, die aan deze wedstrijd wilden deelnemen. Na enkele aanpassingen in het programma en de officialbezetting ging de wedstrijd enigszins verlaat door. De 18 aanwezige WZV-zwemmers deden het uitstekend, ze namen 6 gouden, 4 zilveren en 3 bronzen medailles mee naar huis.

  • Goud was er voor Jort Hoppenbrouwers (100m vlinder en 400m vrij), Maikel Blijlevens (200m wissel en 50m vrij), Duuk Dollekens (50m vlinder) en Jona Dörr (100m school).
  • Zilver was er voor Viviënne Bosch (100m vlinder), Jens Hoppenbrouwers (100m vlinder), Jona Dörr (50m vlinder) en Duuk Dollekens (100m school).
  • Brons was er voor Elce Dollekens (50m vlinder), Jens Hoppenbrouwers (400m vrij) en Kenza van Kapel (100m vrij).
  • De zwemmers van WZV behaalden 37 persoonlijke records en dat is behoorlijk veel. Bijna alle zwemmers scoorden minstens 1 PR; Tom Moeling zwom louter PR’s, 4 stuks in totaal !
  • Wat ook opviel, was de zeer grote vooruitgang die werd geboekt, met name door Britt van der Ham, Duuk & Elce Dollekens, Veerle van Ballegooijen, Tom Moeling, Veronique van Alebeek, Linde Akkermans, Jacky van Logten, Maikel Blijlevens, Jona Dörr en Kenza van Kapel.
  • Elce Dollekens kwam op de 50m vlinderslag heel dicht bij de limiet voor de Brabantse Zomer Kampioenschappen.
  • Het estafetteteam 4x 50m wisselslag heren, bestaande uit Duuk Dollekens, Jacky van Logten, Tom Moeling en Richard Fedchenko deed het uitstekend door bijna 7 seconden sneller dan de inschrijftijd te zwemmen.

Klik voor details op de links hieronder.

Uitslagen:

2017-12-10 Tilburg MJ-Circuit 2 uitslag

2017-12-10 Tilburg MJ-Circuit 2 uitslag (verkort)

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer