7/1 Clubkampioenschap De Warande – Oosterhout

Op deze zondag bestond er een mogelijkheid voor de zwemmers om zich eens lekker uit te leven op de korte sprintafstanden: 25 en 50 meter. Tijdens de clubkampioenschappen van zwemvereniging De Warande uit Oosterhout lieten de 8 deelnemers van WZV zien waartoe ze in staat zijn: maar liefst 11 Clubrecords, 3 limieten voor de BZK en 24 Persoonlijke Records werden er gezwommen.

  • Maikel Blijlevens verbeterde maar liefst 6 clubrecords, waaronder een stokoud record op de 25m rugslag uit 1974 (ruim 43 jaar oud) van Reinhart Stuulen en een eveneens belegen clubrecord uit 2000 (ruim 17 jaar oud) op de 25m vlinderslag.
  • Kenza van Kapel zwom 1 clubrecord, maar ook dat was stokoud: ruim 42 jaar geleden (in 1975) gevestigd door Christie Brummelhuis op de 25m vrije slag.
  • Viviënne Bosch zwom 4 clubrecords, waaronder een 16 jaar oud record op de 25m schoolslag en verder op de 25m vlinderslag.
  • Duuk & Elce Dollekens kwamen voor het behalen van BZK-limieten en slaagden daar met overtuiging in: Duuk op de 50m vlinderslag en 50m vrije slag & Elce op de 50m vlinderslag.
  • De progressie, die werd geleverd tijdens deze wedstrijd, was ronduit enorm: kijk maar eens naar de verbeteringspercentages van respectievelijk Viviënne Bosch, Veerle van Ballegooijen, Maikel Blijlevens, Britt van der Ham, Kenza van Kapel en Duuk & Elce Dollekens. Klik voor de bijzonderheden op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2018-01-07 Oosterhout Clubkampioenschappen De Warande uitslag

2018-01-07 Oosterhout Clubkampioenschappen De Warande uitslag (verkort)

2018-01-07 Oosterhout