14/1 Competitie-2 Waalwijk

WZV wist in zwembad Olympia tijdens de 2e ronde van de zwemcompetitie (1e klasse) haar 10e plaats te consolideren. De zwemmers van WZV behaalden 13x een 1e plaats, 11x een 2e plaats en 7x een 3e plaats. Opvallend vaak werd er dubbel gescoord, d.w.z. zowel de 1e als de 2e plaats werden ingenomen door WZV-ers; een keer zelf de eerste 3 plaatsen!

Het dames estafetteteam 4x50m wisselslag (gevormd door Eline Akkermans, Jade Hoppenbrouwers, Lotte Klerkx en Elce Dollekens) vestigde in de leeftijdsklasse 16 jaar met een tijd van 2:18,60 een nieuw Clubrecord. Het oude record dateert van ruim 8 jaar geleden.

Er werden 46 PR’s gezwommen. De meeste progressie werd daarbij geboekt door Duuk Dollekens, gevolgd door Maurice & Isabel van Alebeek, Jona Dörr, Marleen & Evelien Scholten, Jade Hoppenbrouwers, Wessel Roosenbrand, Tom Moeling, Elce & Jela Dollekens en Anouk Böhmer.

Zeer verdienstelijk waren de zwemresultaten van debutante Iris Diderich en ook de comeback van Tamarah van der Pasch was succesvol. De volgende ronde van de competitie vindt plaats op zondag 4 februari plaats, ook weer in zwembad Olympia.

Uitslagen:

2018-01-14 Waalwijk Competitie Ronde 2 uitslag

2018-01-14 Waalwijk Competitie Ronde 2 uitslag (verkort)