28/1 Swimkick-Minioren Circuit Dongen

Tijdens de 2e ronde van het Swimkick-Minioren Circuit in Dongen waren enkele WZV-ers op jacht naar nieuwe clubrecords. Ze kwamen heel dichtbij de bestaande clubrecords, echter de beoogde clubrecords hielden stand. Niet verwacht werd er toch een nieuw clubrecord gezwommen op de halve afstand. Jort Hoppenbrouwers, die zijn zinnen had gezet op een nieuw clubrecord op de 100m schoolslag, slaagde net niet in zijn opzet, maar zijn tussentijd (0:42,49) op de halve afstand was wél goed voor een nieuw clubrecord in de categorie 50m schoolslag jongens 11 jaar.

De 10 zwemmers van WZV veroverden 5x goud, 4x zilver en 5x brons en vestigden tezamen 13 PR’s. De meeste vooruitgang werd daarbij geboekt door Britt van der Ham, gevolgd door Jona Dörr, Kenza van Kapel en Viviënne Bosch.

Uitslagen:

2018-01-28 Dongen SM-Circuit 2 uitslag

2018-01-28 Dongen SM-Circuit 2 uitslag (verkort)