25/2 Minioren-Junioren Circuit Vlijmen

De 3e ronde van het Minioren-Junioren Circuit vond voor de Waalwijkse Zwem Vereniging in Vlijmen plaats. De 21 zwemmers van WZV mogen terugkijken op een succesvolle wedstrijd, want ze keerden huiswaarts met 7 gouden, 8 zilveren en 4 bronzen medailles.

Tijdens deze wedstrijd werden de nodige PR’s gezwommen (31 in totaal), terwijl ook de vooruitgang bijzonder was. Britt van der Ham spande qua progressie de kroon, gevolgd door Elise & Jona Dörr, Tom Moeling, Evelien Scholten, Kenza van Kapel, Veerle van Ballegooijen, Jens & Jort Hoppenbrouwers, Elce Dollekens en Maddy Hendriks.

Als coach heb ik bijzonder genoten van de onderlinge duels tussen Vivënne Bosch en Kenza van Kapel, tussen Jens en Jort Hoppenbrouwers en tussen Daphne Kempff en Iris Diderich. Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2018-02-25 Vlijmen MJ-Circuit 3 uitslag

2018-02-25 Vlijmen MJ-Circuit 3 uitslag (verkort)

2018-02-25 Vlijmen