4/2 Competitie-3 Waalwijk

Na de 3e ronde van de zwemcompetitie bezet WZV in de 1e klasse van Regio Zuid de 9e plaats. WZV zwom deze wedstrijd in het Waalwijkse zwembad Olympia, waar de organisatie in handen was van zwemvereniging de Treffers uit Rosmalen. De meest belangrijke feiten van deze wedstrijd waren:

• Marlotte Spohr en Jade Hoppenbrouwers zweepten elkaar op naar mooie tijden bij de 200m schoolslag. Jade won deze race nipt voor Marlotte in de nieuwe clubrecordtijd van 2:59,30 in de categorieën dames 14, 15, 16, 17 jaar & ouder. Met deze eindtijd kwalificeerde Jade zich verder voor de Regionale Zomer Kampioenschappen, die eind mei a.s. worden gehouden.
  • Een 2e clubrecord was voor het dames estafetteteam 4x100m vrije slag, dat werd gevormd door Eline Akkermans, Lotte Klerkx, Isabel van Alebeek en Jade Hoppenbrouwers. Ze verbeterden in de categorie dames 16 jaar met een tijd van 4:33.12 het oude clubrecord, dat 9 jaar stand heeft gehouden.
  • WZV behaalde 12x een 1e plaats, 11x een 2e plaats en 9x een 3e plaats.
  • De 42 WZV-ers waren goed voor 62 PR’s. Hierbij werd de meeste progressie geboekt door Thomas van den Linden, gevolgd door Marleen & Evelien Scholten, Duuk & Elce Dollekens, Daphne Kempff, Tamarah van der Pasch, Jacky van Logten, Iris Diderich, Britt van der Ham, Maikel Blijlevens, Isabel & Veronique & Maurice van Alebeek, Chris & Ally Geers, Jens Hoppenbrouwers, Kenza van Kapel, Mara de Jong, Tim Veraa, Viviënne Bosch en Anouk Böhmer.