11/3 Swimkick-Minioren Circuit Waalwijk

De laatste wedstrijd van het Swimkick-Minioren Circuit vond voor WZV plaats in het thuisbad Olympia te Waalwijk. Het aantal deelnemers aan deze wedstrijd viel tegen. WZV viel echter toch weer goed in de prijzen: 7x goud, 7x zilver en 4x brons was de oogst.

  • Opvallend was de goede prestatie van Jort Hoppenbrouwers op de 400m vrije slag. Hij verpulverde zijn oude PR en met een eindtijd van 5:47,98 verbeterde hij tevens een ruim 18 jaar oud clubrecord voor jongens 11 jaar op die zwemafstand. Zijn tussentijd op de halve afstand (200m) was eveneens goed voor een PR.
  • Het gemengde estafetteteam, bestaande uit Kenza van Kapel, Jort Hoppenbrouwers, Viviënne Bosch en Chris Geers, vestigde in 2:42,29 een nieuw clubrecord op de 4x50m wisselslag in alle leeftijdscategorieën tussen 11 t/m 16 jaar.
  • De meeste progressie werd geboekt door Jort Hoppenbrouwers, gevolgd door Britt van der Ham, Kenza van Kapel, Viviënne Bosch en Demi Kemmeren.

Klik voor details op de links hieronder.

Uitslagan:

2018-03-11 Waalwijk SM-Circuit 3 uitslag

2018-03-11 Waalwijk SM-Circuit 3 uitslag (verkort)