18/3 Competitie-4 Waalwijk

De 4e ronde van de zwemcompetitie in de 1e klasse vond voor WZV in het thuisbad Olympia te Waalwijk plaats. De club scoorde uitermate goed door in deze ronde een 4e plaats af te dwingen. In de totaalrangschikking steeg de ploeg daardoor een positie en staat ze nu na 4 wedstrijden op een mooie 8e plaats. De belangrijkste feiten waren de volgende:

  • WZV was oppermachtig en dat bleek uit de volgende klasseringen:15x een 1e plaats, 10x een 2e plaats en 8x een 3e plaats.
  • Milo Janssen zwom tijdens de 100m vlinderslag in 1:03.38 naar een limiettijd voor de Regionale Zomer Kampioenschappen, welke in mei aanstaande worden gehouden.
  • Kenza van Kapel schrapte een bijna 20 jaar oud clubrecord voor meisjes 10 jaar uit de boeken door tijdens de 100m vrije slag in 1:17.40 te eindigen.
  • Er werden in totaal 57 PR’s gezwommen. Daarbij werd de meeste progressie geboekt door Tamarah van der Pasch, gevolgd door Wessel Roosenbrand, Richard Fedchenko, Marleen Scholten, Veerle van Ballegooijen, Isabel & Veronique & Yannick van Alebeek, Ally Geers, Maddy Hendriks, Milo Janssen, Elise Dörr, Daphne Kempff, Elce Dollekens, Britt van der Ham en Jens & Jade Hoppenbrouwers.

Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2018-03-18 Waalwijk Competitie Ronde 4 uitslag

2018-03-18 Waalwijk Competitie Ronde 4 uitslag (verkort)