25/3 Junioren-Jeugd-Senioren Circuit Oosterhout

De laatste wedstrijd in de reeks van het Junioren-Jeugd-Senioren Circuit vond voor WZV plaats in Oosterhout. De badlengte van zwembad de Warande was voor deze gelegenheid ingesteld op 50 meter. De 27 deelnemende zwemmers van WZV behaalden tijdens deze druk bezochte wedstrijd 3x een 1e plaats, 5x een 2e plaats en 3x een 3e plaats. Aan de eerste 4 lange zwemnummers van deze wedstrijd waren finales verbonden en WZV bereikte tijdens de series 11x een finaleplaats. Tijdens de finales veroverden Thomas van den Linden (200m wisselslag) en Wessel Roosenbrand (100m vrije slag) beide een zilveren medaille. Tamarah van der Pasch en Duuk Dollekens zwommen beide een limiet voor de Regionale Zomer Kampioenschappen; Tamarah deed dat tijdens de 50m vrije slag en Duuk tijdens de 50m rugslag. De meeste progressie in het 50m bad werd geboekt door Anouk Böhmer, gevolgd door Ally Geers, Yannick & Isabel van Alebeek, Elise Dörr, Luc de Bont en Eline Akkermans. Klik voor details op de uitslagen hieronder.