2/4 PaasSprint Veldhoven

Op 2e Paasdag namen Maikel Blijlevens, Kenza van Kapel en Viviënne Bosch op eigen initiatief deel aan de PaasSprint in Veldhoven. Dit is een wedstrijd, bestaande uit een ochtend- en een middagsessie, waarin de genoemde zwemmers in totaal 4 maal 50m moesten afleggen: vlinderslag, rugslag, schoolslag en vrije slag. Het totale pakket werd samengevat in een klassement.

Viviënne Bosch eindigde in het klassement voor haar leeftijdscategorie op de 2e plaats. Op de 50m rugslag zwom ze in 40.11 naar een nieuw Clubrecord voor meisjes 10 jaar. Maikel Blijlevens boekte veel progressie op de 50m rugslag. Ook Kenza van Kapel boekte veel progressie: met name op de rugslag en de vlinderslag. De 12 starts leverden tezamen 6 PR’s op en een raadselachtige diskwalificatie voor Maikel Blijlevens op de 50m vlinderslag. Klik voor de details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2018-04-02 Veldhoven PaasSprint 2018 uitslag

2018-04-02 Veldhoven PaasSprint 2018 uitslag (verkort)