19/5 Vallei Sprint Bokaal Veenendaal

Voor het Zomerevent in Breda had niemand van WZV belangstelling, voor de Vallei Sprint Bokaal in Veenendaal daarentegen wel. Het werd een zeer drukke wedstrijd in Veenendaal, waarin Maikel Blijlevens, Kenza van Kapel en Viviënne Bosch goed voor de dag kwamen. Na 3 kwalificatie-afstanden – 50m rugslag, 50m schoolslag en 50m vrije slag – mochten alle drie in hun eigen leeftijdsklasse aantreden voor de finale, die uit 100m wisselslag bestond. Maikel werd 4e in de finale, Viviënne 6e en Kenza 7e.

Alle 3 zwommen ze tijdens de finale een PR. Maikel spande zonder meer de kroon door ook op alle kwalificatie-afstanden een PR te zwemmen. Verder verbeterde Maikel Blijlevens tijdens deze wedstrijd het ruim 9 jaar oude Clubrecord op de 50m rugslag en Viviënne Bosch zwom naar een nieuw Clubrecord op de 100m wisselslag. Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2018-05-19 Veenendaal Vallei Sprint Bokaal uitslag

2018-05-19 Veenendaal Vallei Sprint Bokaal uitslag (verkort)