28/4 NSZK-3 Eindhoven

Een aantal van onze zwemmers is student en is – naast lid van WZV – ook lid van een Studenten Zwemvereniging en doet geregeld mee aan de Nederlandse Studenten Zwem Kompetitie (NSZK). Op zaterdag 28 april werd in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion de 3e ronde van de NSZK van het huidige zwemseizoen afgewerkt. De wedstrijd werd georganiseerd door het Eindhovense Najade en vond plaats in het 50 meter bad.

We maken een onderscheid in PR’s gezwommen in een 25m bad en PR’s gezwommen in een 50m bad. Luc de Bont, uitkomend voor het Wageningse Aquifer, zwom in 37.69 naar een ruime PR op de 50m schoolslag. Anne Verhoef, uitkomend voor het Maastrichtse Tiburón, zwom helaas geen PR’s in het 50m bad. Bart de Bont, uitkomend voor het Nijmeegse Hydrofiel en inmiddels ex-WZV, was ook van de partij op deze wedstrijd. Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2018-04-28 Eindhoven NSZK Deel 3 uitslag

2018-04-28 Eindhoven NSZK Deel 3 uitslag (verkort)