31/8 Kilometer van Zidewinde

Wij nodigen jullie uit om mee te doen aan de Kilometer van Zidewinde, georganiseerd door Zwemvereniging WZV i.s.m. Triathlon- & Loopvereniging De Langstraat op vrijdagavond 31 aug. 2018. De kilometer wordt gezwommen in het mooie, verwarmde, 8-baans, 50 meter openluchtbad Zidewinde aan de Julianalaan 3A, 5161 BA te Sprang-Capelle.

Programma:

  • Vanaf 18.15 uur – Ontvangst deelnemers en ophalen genummerde badmuts
  • 18:30 uur – Welkomstwoord/uitleg
  • 18:45 uur – Wedstrijdzwemmers, in bezit van startlicentie (max. 64 deelnemers)
  • ca. 19:15 uur – Recreanten, indien onder de 18 jaar met diploma C (max. 64 deelnemers)
  • 20:00 uur – Einde

Aan slecht weer kunnen wij helaas niets doen. Zorg dus voor voldoende warme kleding en indien nodig een paraplu. Maar uiteraard gaan we er van uit dat het stralend weer is ! Bij onweer kan het evenement stilgelegd of afgelast worden. Veiligheid gaat namelijk boven alles.

Er wordt in 2 categorieën gezwommen:

  • Wedstrijd categorie: Dit zijn de wedstrijdzwemmers met een startlicentie. De tijden worden geklokt. De 3 snelsten per leeftijdscategorie (t/m 9, 10-12, 13-15, 16 e.o.) krijgen een medaille. Alle deelnemers ontvangen een certificaat met de gezwommen tijd. Let op dit is geen officiële KNZB wedstrijd.
  •  Recreatieve categorie: Dit zijn alle zwemmers zonder startlicentie. Ook hier worden de tijden geklokt. Alle deelnemers ontvangen een certificaat met de gezwommen tijd. De snelste 3 jeugdzwemmers krijgen een medaille.

In beide categorieën zal de “wave-start” worden toegepast, hetgeen betekent dat meerdere deelnemers per baan zwemmen; ze starten echter met tussenpozen van 10 seconden.

Kosten: De kosten bedragen EUR 3,50 per deelnemer voor beide categorieën. Je kunt je individueel inschrijven. Verenigingen liefst per groep inschrijven omdat dit een vlotte afhandeling bevordert. De kosten gelieve gepast bij aankomst te voldoen.

Opgave / inschrijvingen: Wij zien je / jullie inschrijving uiterlijk op zondag 26 aug. 2018 tegemoet. Snel inschrijven is verstandig, want vol is vol. Geef voor elke deelnemer op: Naam, geboortedatum of startnummer (alleen voor de wedstrijdcategorie), geslacht, categorie en verwachte tijd.

Inschrijvingen naar: Wedstrijdsecretariaat WZV, Anique Derijck, Email: wedstrijdsecretariaat@wzvwaalwijk.nl

Voor meer informatie kun je terecht bij:

Met vriendelijke groeten en tot ziens op 31 aug. 2018, Zwemcommissie WZV.