23/9 Minioren-Junioren Circuit Tilburg

Voor het 1e Minioren-Junioren Circuit van seizoen 2018-2019 moest WZV aantreden in de Drieburcht te Tilburg tegen sterke zwemteams als PSV, De Warande, TRB-RES en Nuenen. Dat ondanks deze grote concurrentie WZV een behoorlijk goede start maakte, wordt het best geïllustreerd door de gouden medaille van Maikel Blijlevens, die hij veroverde tijdens de 100m vrije slag. Hij finishte als 1e in een PR-tijd van 1:16,52.

Collin van der Ham, Timo Harteveld, Kirsten Hartkoorn, Guus den Hartog, Ilias van der Meer, Daantje de Rooy en Huib Stoop maakten zeer succesvol hun debuut voor WZV.

De zwemmers van WZV boekten maar liefst 60 Persoonlijke Records. De grootste vooruitgang werd daarbij geboekt door Collin van der Ham, gevolgd door Marleen Scholten, Tom Moeling, Duuk Dollekens, Richard Fedchenko, Daphne Kempff, Jacky van Logten, Britt van der Ham, Demi Kemmeren, Kirsten Hartkoorn, Maikel Blijlevens, Iris Diderich, Veronique van Alebeek, Daantje de Rooy en Chris Geers. Klik voor uitslagen op de links hieronder.

Uitslagen:

2018-09-23 Tilburg MJ-Circuit deel 1 uitslag

2018-09-23 Tilburg MJ-Circuit deel 1 uitslag (verkort)