20/10 NSZK-1 Nijmegen

Een aantal van onze zwemmers is student en is – naast lid van WZV – ook lid van een Studenten Zwemvereniging en doet geregeld mee aan de Nederlandse Studenten Zwem Kompetitie (NSZK). Op zaterdag 20 oktober werd in het 50m lange Sportfondsenbad in Nijmegen-West de eerste ronde van de NSZK van het nieuwe zwemseizoen afgewerkt.

We maken een onderscheid in PR’s gezwommen in een 25m bad en PR’s gezwommen in een 50m bad. Bart de Bont, uitkomend voor het Nijmeegse Hydrofiel, zwom 2 PR’s (50m vrije slag en 100m vrije slag). Luc de Bont, uitkomend voor het Wageningse Aquifer, zwom een PR op de 200m schoolslag. Anne Verhoef, uitkomend voor het Maastrichtse Tiburón, zwom net geen PR’s in het 50m bad. Klik voor de uitslagen op de links hieronder.

Uitslagen:

2018-10-20 Nijmegen NSZK-1 uitslag

2018-10-20 Nijmegen NSZK-1 uitslag (verkort)