21/10 Junioren-Jeugd-Senioren Circuit Veghel

Aanvankelijk zou WZV het 1e Junioren-Jeugd-Senioren Circuit in Vlijmen zwemmen, maar de wedstrijd werd te elfder ure verplaatst naar Veghel. Tijdens dit circuit worden er voor een aantal lange zwemnummers ook finales gezwommen. Ondanks de warme omstandigheden in het bad in Veghel werden er toch goede prestaties geleverd door de 24 zwemmers van WZV, die acte de présence gaven.

  • De meest tot de verbeelding sprekende prestaties kwamen op naam van Isabel van Alebeek. Ze won 3 van haar 4 zwemafstanden en maakte daarbij 5x korte metten met haar PR’s.
  • Ook Jens Hoppenbrouwers was uitstekend op dreef: hij behaalde tijdens de 50m vrije slag zijn 1e limiet voor de Regionale Winter Kampioenschappen (RWK) in november en vestigde 4x een PR.
  • Wessel Roosenbrand zwom in de finale van de 100m vrije slag een nieuwe limiettijd voor de RWK.
  • Isabel van Alebeek, Jade & Jort & Jens Hoppenbouwers en Duuk & Elce Dollekens kwamen dichtbij een aantal limieten voor de RWK.
  • Er werden in totaal 50 PR’s gezwommen. De grootste progressie kwam daarbij op naam van Yannick van Alebeek, gevolgd door Wessel Roosenbrand, Richard Fedchenko, Tom Moeling, Linde Akkermans, Maurice van Alebeek, Jens Hoppenbrouwers, Duuk & Elce Dollekens, Isabel van Alebeek, Demi Kemmeren, Veronique van Alebeek en Jela Dollekens.
  • De 17 jarige Spaanse Kailen Roa Bernardo debuteerde sterk tijdens haar eerste wedstrijd in Nederland.

Uitslagen:

2018-10-21 Veghel JJS-Circuit deel 1 uitslag

2018-10-21 Veghel JJS-Circuit deel 1 uitslag (verkort)