11/11 Minioren Club Meet Roosendaal

De Regionale Minioren Club Meet (MCM) is een ploegenwedstrijd voor wedstrijdzwemmers in de leeftijdscategorie Minioren, die op 1 dag wordt gehouden. Dit jaar vond deze voor Noord-Brabant plaats in zwembad De Stok te Roosendaal. De kleine afvaardiging van WZV wist in de ploegenrangschikking beslag te leggen op de 8e plaats. Hieronder volgen de belangrijkste feiten van deze wedstrijd:

  • Maikel Blijlevens werd 2e tijdens de 50m vlinderslag met een Clubrecord. Hij verbeterde zijn PR op die afstand behoorlijk en kwam tot een eindtijd van 37,05. Het oude clubrecord had maar liefst 21 jaar standgehouden. Hij finishte als 5e tijdens de 100m wisselslag.
  • De 4 x 50m vrije slag gemengde estafetteploeg van WZV – bestaande uit Maikel Blijlevens, Veerle van Ballegooijen, Britt van der Ham en Huib Stoop – werd 5e in de goede eindtijd van 2:40,58.
  • Sterk was het debuut van Huib Stoop op de 100m vrije slag. Hij werd 8e in een mooie 1:25,31.
  • Maikel Blijlevens boekte de meeste progressie. Hij werd op de voet gevolgd door Collin van der Ham en Jona Dörr.

Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2018-11-11 Roosendaal MCM uitslag

2018-11-11 Roosendaal MCM uitslag (verkort)

2018-11-11 Roosendaal MCM puntentelling