4/11 Junioren-Jeugd-Senioren Circuit Rosmalen

De 2e ronde van het JJS-Circuit in het nieuwe “Kwekkelstijn” in Rosmalen werd door WZV met 30 zwemmers goed bezocht. Ondanks de sterke tegenstand kwamen de WZV-ers tot goede resultaten in dit fijne zwembad:

  • Er werd door de WZV-zwemmers 7x een 1e plaats bereikt, 10x een 2e plaats, 12x een 3e plaats en 25x een finaleplaats. Tijdens de finales zwommen Kailen Roa Bernardo en Wessel Roosenbrand naar goud op het onderdeel 100m wissel; Kailen bij de dames en Wessel bij de heren.
  • Er werden 7 limieten voor de RWK gezwommen door Duuk Dollekens (100m vrij en 50m vlinder), Isabel van Alebeek (50m vrij en 50m vlinder), Wessel Roosenbrand (100m vrij en 50m vlinder) en Jort Hoppenbrouwers (100m vrij). De RWK starten over 2 weken in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion te Eindhoven.
  • Er werden 68 PR’s gezwommen. De meeste vooruitgang werd daarbij geboekt door Richard Fedchenko, gevolgd door Tom Moeling, Duuk Dollekens, Kirsten Hartkoorn, Veronique van Alebeek, Kailen Roa Bernardo, Isabel van Alebeek, Daphne Kempff, Chris Geers, Maurice van Alebeek, Demi Kemmeren, Marleen Scholten, Jacky van Logten, Jens & Jort Hoppenbrouwers, Tim Veraa, Wessel Roosenbrand en Anouk Böhmer.

Uitslagen:

2018-11-04 Rosmalen JJS-Circuit deel 2 uitslag

2018-11-04 Rosmalen JJS-Circuit deel 2 uitslag (verkort)