21/12 Clubkampioenschap WZV 2018

We sluiten 2018 af met de WZV clubkampioenschappen. Deze worden gehouden op vrijdag 21 december tijdens de trainingsuren in Zwembad Olympia. Tijd: vrijdag 21 december tussen 19.00-22.00 uur (iedereen wordt dus om 19.00 uur verwacht). De jongste zwemmers zwemmen het eerst.

Voor de puntentelling van het clubkampioenschap wordt de FINA puntentelling gebruikt. Door deze puntentelling kunnen recreatieve zwemmers (ook ouders, broers en zussen etc.) het opnemen tegen wedstrijdzwemmers. Het mooie van de FINA puntentelling is, dat je alle slagen onderling met elkaar kunt vergelijken. De prestatie wordt internationaal gewogen en aan de prestatie worden punten toegekend. Degene die over 3 afstanden de hoogste totaal score heeft, mag zich gedurende 1 jaar clubkampioen van WZV noemen.

De plaatsen 1 t/m 3 worden beloond met mooie medailles. Er is een wisselbeker voor de beste zwemmer/zwemster van WZV. Win je deze beker 5 keer op rij, dan mag je deze behouden!

Je stuurt een email met de slagen, die je wilt zwemmen, op tijd naar  harry100@home.nl  zodat de zwemcommissie een passend zwemschema op kan stellen. Aanmelden kan tot en met woensdag 19 december 2018. LET OP: Je zwemt geen enkele slag dubbel. Wil je toch mee doen, maar je bent te laat met het inleveren van je zwemwensen, dan bepaalt de zwemcommissie wat jij moet zwemmen en in welke serie, tenminste als je nog mee kunt zwemmen!

De volgende categorieën worden gebruikt:

  • 2012-2009 jongens/meisjes
  • 2008-2006 jongens/meisjes
  • 2005-2003 jongens/meisjes
  • 2002 en eerder jongens/meisjes

Inschrijving (voorbeeld)

Ik doe mee aan de WZV clubkampioenschappen 2018.

Naam: ……………………………………………………………. 

Jongen / Meisje   Geboortedatum: ………………………………………

Ik wil zwemmen tenminste 3 afstanden: Kern en Recreanten

  • 50 m ………………….

  • 50 m ………………….

  • 50 m ………………….

  • Je mag ze ook alle 4 zwemmen