9/12 Minioren-Junioren Circuit Breda

De resultaten van de WZV-zwemmers tijdens het 2e Minioren-Junioren Circuit, dat gezwommen werd in Zwembad de Wisselaar in Breda, overtroffen alle verwachtingen. Want wat moet je anders zeggen over 51 PR’s gezwommen door 23 zwemmers met een ongekend grote progressie? Hieronder volgen enkele belangrijke feiten:

  • Maikel Blijlevens verpulverde tijdens de 100m vlinderslag in 1:24,23 een ruim 20 jaar oud Clubrecord voor jongens 11 jaar.
  • Kirsten Hartkoorn en Richard Fedchenko lieten een extreme progressie zien, een progressie die maar zelden wordt vertoond.
  • Ze waren daarin overigens niet alleen. Ook Collin van der Ham, Lotte Roestenberg, Maikel Blijlevens, Daphne Kempff, Timo Harteveld, Jona Dörr, Demi Kemmeren, Jort Hoppenbrouwers, Iris Diderich, Chris Geers, Evelien & Marleen Scholten, Britt van der Ham, Veronique van Alebeek en Elise Dörr lieten een zeer grote vooruitgang zien. Bekijk daarvoor maar eens de verkorte uitslag.
  • 2x Goud en 1x zilver was er voor prijswinnaar Jort Hoppenbrouwers, broer Jens veroverde 1x zilver. Maikel Blijlevens ging met 2x zilver naar huis en Jona Dörr met 1x zilver en 1x brons.

Uitslagen:

2018-12-09 Breda-MJ-Circuit deel 2 uitslag (webkalender)

2018-12-09 Breda MJ-Circuit deel 2 uitslag (verkort)