13/1 Competitie Rosmalen

Een enigszins gehavend WZV heeft de 2e ronde van de zwemcompetitie goed doorstaan, want ook de 2e wedstrijd in het nieuwe Kwekkelstijn te Rosmalen leverde WZV een 4e plaats op in het klassement van de 1e klasse van Regio Zuid. Er volgen in dit zwemseizoen nog 2 competitiewedstrijden: eerst in Waalwijk en tenslotte in Vlijmen. Naast de goede gezamenlijke inzet vielen de volgende prestaties op tijdens deze wedstrijd:

  • Maikel Blijlevens zwom een Clubrecord tijdens de 100m vrije slag. Hij verbeterde het ruim 16 jaar oude Clubrecord voor jongens 11 jaar.
  • Milo Janssen evenaarde tijdens de 50m schoolslag zijn eigen Clubrecord voor heren 17 jaar en ouder.
  • Het estafetteteam – bestaande uit Chris Geers, Jort Hoppenbrouwers, Duuk Dollekens en Maikel Blijlevens – vestigde een Clubrecord tijdens de 4x 100m vrije slag voor jongens 14 jaar.
  • Opmerkelijk was verder, dat Jort & Jens Hoppenbrouwers tijdens de 200m wisselslag min of meer zij aan zij ruimschoots aan de limiet voldeden voor de Regionale Kampioenschappen in mei a.s.
  • Er werden 54 Persoonlijke Records gezwommen, waarbij de verbeteringspercentages soms hoog waren. De meeste progressie werd bereikt door Chris Geers, gevolgd door Duuk Dollekens, Isabel van Alebeek, Tom Moeling, Britt van der Ham, Jens & Jort Hoppenbrouwers, Maurice van Alebeek, Elce Dollekens, Wessel Roosenbrand, Evelien Scholten, Thomas van den Linden, Veronique van Alebeek, Daantje de Rooy, Linde Akkermans, Iris Diderich, Maikel Blijlevens en Marleen Scholten.

Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2019-01-13 Rosmalen Competitie deel 2 uitslag

2019-01-13 Rosmalen Competitie deel 2 uitslag (verkort)