6/1 Clubkampioenschap De Warande Oosterhout

Op deze zondag bestond er een mogelijkheid voor de zwemmers om zich eens lekker uit te leven op de korte sprintafstanden: 25 en 50 meter. Tijdens de clubkampioenschappen van zwemvereniging De Warande uit Oosterhout zwommen 8 zwemmers van WZV naar 11 Persoonlijke Records.

De progressie, die werd geleverd op de 25 meter nummers tijdens deze wedstrijd, was echt enorm: kijk maar eens naar de verbeteringspercentages van respectievelijk Jona Dörr en Veerle van Ballegooijen.

Op de 50 meter nummers waren er persoonlijke records voor Jens Hoppenbrouwers (50m schoolslag en 100m wisselslag) en Maikel Blijlevens (50m vrije slag).

Uitslagen:

2019-01-06 Oosterhout Clubkampioenschappen De Warande uitslag

2019-01-06 Oosterhout Clubkampioenschappen De Warande uitslag (verkort)