10/2 Competitie Waalwijk

WZV is tijdens de 3e ronde van de competitie in de 1e klasse van Regio Zuid bijzonder goed voor de dag gekomen door in zwembad Olympia te Waalwijk op de 3e plaats te eindigen. Op landelijk niveau werd de ploeg 13e (van 61 ploegen). In de totaalrangschikking na 3 rondes bezet WZV de 4e plaats. Het goede resultaat werd bereikt door de gezamenlijke inspanning van de 45 deelnemende zwemmers. Hieronder een overzicht van de belangrijkste resultaten:

  • Clubrecords werden er gezwommen door Jade Hoppenbrouwers (200m schoolslag dames 15 jaar, 16 jaar en 17 jaar & ouder) en door het dames estafetteteam (bestaande uit Kailen Roa Bernardo, Isabel van Alebeek, Marlotte Spohr en Jade Hopenbrouwers) tijdens de afsluitende 4x100m vrije slag. Het oude clubrecord was inmiddels ruim 7 jaar oud.
  • Jade Hoppenbrouwers (200m schoolslag) en Duuk Dollekens (200m wisselslag) behaalden een limiet voor de Regionale Zomer Kampioenschappen.
  • De zwemmers van WZV zwommen in totaal 59 PR’s. De meeste progressie werd daarbij geboekt door Huib Stoop, gevolgd door Yannick van Alebeek, Tom Moeling, Jens Hoppenbrouwers, Veronique van Alebeek, Jona Dörr, Daphne Kempff, Ilias van der Meer, Maurice van Alebeek, Elise Dörr, Kirsten Hartkoorn, Britt van der Ham, Anouk Böhmer, Linde Akkermans, Thomas van den Linden en Chris Geers.

Klik voor alle uitslagen op de links hieronder.

Uitslagen:

2019-02-10 Waalwijk Competitie deel 3 uitslag

2019-02-10 Waalwijk Competitie deel 3 uitslag (verkort)