17/2 Minioren-Junioren Circuit Oosterhout

De 3e en laatste wedstrijd in de reeks van het Minioren-Junioren Circuit werd gezwommen in zwembad De Warande van Oosterhout en kende een nogal rommelig verloop, maar de meeste WZV-zwemmers bleken desondanks toch goed te kunnen presteren.

Medailles waren er voor Maikel Blijlevens (2x goud tijdens de 100m rugslag & 400m vrije slag), Jort Hoppenbrouwers (1x goud & 1x zilver), broer Jens Hoppenbrouwers (1x zilver & 1x brons), Duuk Dollekens (2x brons) en Chris Geers, Huib Stoop & Colin van de Ham (ieder 1x brons).

Er werd maar liefst 6x een limiettijd voor de Regionale Zomer Kampioenschappen gezwommen door Jens Hoppenbrouwers (zelfs 3x: 50m rugslag, 100m vlinderslag & 50m vrije slag), Jort Hoppenbrouwers (2x: 50m rugslag & 100m vlinderslag) en Chris Geers (50m vrije slag).

De 22 zwemmers van WZV zwommen in totaal 45 PR’s en ook nu viel er weer flinke progressie te bewonderen. De meeste progressie werd bereikt door Guus den Hartog, gevolgd door Jens Hoppenbrouwers, Daphne Kempff, Jona Dörr, Timo Harteveld, Demi Kemmeren, Daantje de Rooy, Veronique van Alebeek, Britt van der Ham en Chris Geers.

Klik voor de uitslagen op de links hieronder.

Uitslagen:

2019-02-17 Oosterhout MJ-Circuit deel 3 uitslag

2019-02-17 Oosterhout MJ-Circuit deel 3 uitslag (verkort)