17/3 Junioren-Jeugd-Senioren Circuit Breda

WZV maakt een onderscheid in PR’s gezwommen in het 25m bad en PR’s gezwommen in het 50m bad. Een zwemmer heeft in het seizoen vaker de mogelijkheid om wedstrijden in het 25 bad te zwemmen dan in het 50m bad. Welnu de 4e (en laatste) wedstrijd van het Junioren-Jeugd-Senioren Circuit van het seizoen 2018-2019 vond plaats in het 50m bad van Breda: de Wisselaar. WZV verscheen aan de start met 24 zwemmers en het regende PR’s gewoon: 63 in totaal.

De WZV-zwemmers behaalden maar liefst 10x een 1e plaats, 11x een 2e plaats en 9x een 3e plaats. Dubbele winst was er voor Kailen Roa Bernardo, Wessel Roosenbrand en Thomas van den Linden. Naar de finales mochten 14 zwemmers worden afgevaardigd. Tijdens de 100m vrije slag finale zwom Jens Hoppenbrouwers naar een nieuwe limiet voor de RZK en bracht daarmee het aantal inmiddels behaalde individuele BZK-starts op maar liefst 50.

De progressie in het 50m bad was enorm. Jens Hoppenbrouwers boekte de meeste vooruitgang, gevolgd door Anouk Böhmer, Chris Geers, Demi Kemmeren, Tom Moeling, Linde Akkermans, Daphne Kempff, Wessel Roosenbrand, Maurice van Alebeek, Iris Diderich, Duuk Dollekens, Isabel van Alebeek en Elce Dollekens.

Klik voor de uitslagen op de links hieronder.

Uitslagen:

2019-03-17 Breda Junioren-Jeugd-Senioren-Circuit deel 4 uitslag

2019-03-17 Breda Junioren-Jeugd-Senioren-Circuit deel 4 uitslag (verkort)