24/3 Competitie Vlijmen

Tijdens de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2018-2019 in Vlijmen wisten de zwemmers van WZV beslag te leggen op de 3e plaats in de 1e klasse. In de eindrangschikking over 4 wedstrijden werd WZV uiteindelijk 4e, een heel goed prestatie. Dit resultaat kwam tot stand door de gezamenlijke inspanning van de zwemmers, waarbij we de volgende opmerkelijke feiten mochten noteren:

  • Maikel Blijlevens zwom in 2:37,08 naar een Clubrecord tijdens de 200m vrije slag jongens 11 jaar; het vorige record werd 7 jaar geleden gevestigd.
  • Het mixed estafetteteam 8x50m vrije slag gevormd door 8 zwemmers (jongens en meisjes) van opvolgende leeftijd verbeterde het inmiddels 8 jaar oude Clubrecord tot 3:58,74.
  • Chris Geers & Jens Hoppenbrouwers zwommen beide naar een RZK-limiettijd tijdens de 200m vrije slag en Jort Hoppenbrouwers verbeterde zijn limiettijd voor de 50m vrije slag.
  • Ook tijdens deze wedstrijd werden er weer veel (45) PR’s gezwommen en ook werd er veel progressie geboekt. De meeste vooruitgang kwam op naam van Demi Kemmeren, gevolgd door Iris Diderich, Tom Moeling, Marleen Scholten, Maikel Blijlevens, Chris Geers, Evelien Scholten, Wessel Roosenbrand, Veronique van Alebeek, Daphne Kempff, Kirsten Hartkoorn, Jens Hoppenbrouwers, Veerle van Ballegooijen, Isabel van Alebeek, Elise Dörr, Huib Stoop, Maurice van Alebeek, Jona Dörr, Duuk Dollekens en Jort Hoppenbrouwers.

Klik voor de uitslagen op de links hieronder.

Uitslagen:

2019-03-24 Vlijmen Competitie deel 4 uitslag

2019-03-24 Vlijmen Competitie deel 4 uitslag (verkort)