30/3 Vallei Sprint Bokaal Veenendaal

Na het succes van WZV vorig jaar bij de Vallei Sprint Bokaal in Veenendaal ondernamen Duuk & Elce Dollekens, Maikel Blijlevens, Demi Kemmeren en Veerle van Ballegooijen een nieuwe poging om te midden van grote landelijke ploegen goed voor de dag te komen. Na 4 kwalificatie-afstanden – 50m vlinderslag, 50m rugslag, 50m schoolslag en 50m vrije slag – mochten Maikel en Duuk in hun eigen leeftijdsklasse aantreden voor de finale, die uit 100m wisselslag bestond. Duuk werd in de finale 2e en Maikel 3e; beide zwommen een forse PR-tijd op deze afstand.

Maikel Blijlevens spande zonder meer de kroon door op 4 afstanden een PR te behalen. Verder verbeterde Maikel tijdens deze wedstrijd 3 Clubrecords voor jongens 11 jaar: het ruim 18 jaar oude Clubrecord op de 50m rugslag en zijn eigen Clubrecords op de 50m vlinderslag en 50m vrije slag.

Duuk Dollekens zwom 3x een PR en hij verbeterde verder zijn limiettijd voor de BZK tijdens de 50m vlinderslag.

Demi Kemmeren zwom 3x een PR en boekte de meeste progressie. Elce Dollekens & Veerle van Ballegooijen zwommen beide 1x verdienstelijk naar een PR-tijd. Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2019-03-30 Veenendaal Vallei Sprint Bokaal 2019 uitslag

2019-03-30 Veenendaal Vallei Sprint Bokaal 2019 uitslag (verkort)