Op naar het 100 jarig bestaan !

Waalwijkse Zwemvereniging (WZV) bestaat 100 jaar!

2020 wordt een speciaal jaar voor de Waalwijkse Zwemvereniging. Opgericht op 24 mei 1920 bestaat onze prachtige vereniging dan maar liefst 100 jaar!

WZV is een zwemvereniging voor iedereen in Waalwijk en omstreken. We bieden sportieve activiteiten voor jong en oud, in competitieverband of recreatief. Voor al die verschillende activiteiten zijn er verschillende afdelingen. Bij WZV is er voor ieder wat wils, zoals leszwemmen of wedstrijdzwemmen. Je kunt het niveau kiezen wat bij je past; zo kun je bij de recreanten bijvoorbeeld ook je zwemvaardigheidsdiploma’s halen. Wil je je conditie op peil houden bieden we trimzwemmen of aquajoggen. En voor de echte die hard van jong tot oud hebben we de kern waar je kunt trainen voor en deelnemen aan wedstrijdzwemmen.

Omdat we ontzettend trots zijn op ons 100-jarig bestaan maken we er meteen maar een feestje van! We zullen in 2020 verschillende feestelijke activiteiten organiseren, zoals een nachtzwemmarathon en een reünie. Om dit allemaal te kunnen bekostigen, zullen er in 2019 verschillende activiteiten worden ontplooid:
– Het oprichten van de club van 100 jaar WZV
– Organisatie van het jaarlijkse schoolzwemtoernooi in de voorjaarsvakantie van 2019
– Organisatie van een rommelmarkt op zaterdag 6 april 2019 op de Tilburgseweg 1, Waalwijk (het oude pand van Groenrijk) tussen 10.00u en 16.00u. Binnenkort volgt meer informatie over waar en wanneer ingezameld materiaal kan worden ingeleverd.
– Organisatie van de zwemvierdaagse in oktober 2019

Als je graag op de hoogte wordt gehouden van alle activiteiten rondom het 100-jarig bestaan, kan je je hiervoor aanmelden via wzv100jaar@outlook.com en natuurlijk kun je ons volgen op wzvwaalwijk.nl

Tot ontmoetens!