13-14/4 Arena Junior Swim Cup Eindhoven

De Arena Junior Swim Cup is een belangrijke wedstrijd voor Junioren in Nederland, die jaarlijks plaatsvindt in de prachtige entourage van de Swim Cup Eindhoven. De organisator van het toernooi – PSV – liet wel een behoorlijke steek vallen doordat de club – zonder daarvan de reden te communiceren – het een hele week liet duren alvorens de officiële uitslag bekend werd.

De WZV zwemmers, die aan dit toernooi deelnamen, kwamen desondanks met zeer goede prestaties thuis. Tijdens de 17 WZV-starts werden er 12 limieten voor de RZK en 20 PR’s in het 50m bad gezwommen.

Duuk Dollekens verbeterde op alle 4 de afstanden zijn RZK-limiet. Datzelfde gold ook voor Jort Hoppenbrouwers, terwijl Jens Hoppenbrouwers het voor 3 afstanden deed. Chris Geers zwom een nieuwe limiet op de 100m vrije slag en Demi Kemmeren zwom verdienstelijk 4 PR’s in het 50m bassin. Jort Hoppenbrouwers boekte de grootste vooruitgang in het 50m bad. Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2019-04-13_14 Eindhoven Arena Junior Swim Cup 2019 uitslag

2019-04-13_14 Eindhoven Arena Junior Swim Cup 2019 uitslag (verkort)