12/5 Swimkick-Minioren Circuit Veldhoven

Omdat de laatste Swimkick-Minioren wedstrijd van het seizoen in Dongen op moederdag was afgelast, kon WZV uitwijken naar Veldhoven, waar deze wedstrijd in de ochtend werd afgewerkt. De resultaten waren bijzonder goed, want de kleine afvaardiging van 12 zwemmers boekte de volgende resultaten: 2x goud, 3x brons, 3 clubrecords en 21 persoonlijke records.

• Maikel Blijlevens won 2x goud (100m vlinder en 400m vrije slag) en vestigde op beide afstanden een nieuw clubrecord. Collin van der Ham was verantwoordelijk voor het 3e clubrecord (50m vlinderslag).
  • Huib Stoop won 2x brons (100m vlinder en 400m vrije slag) en de 3e bronzen medaille ging naar debutant Ruben den Hartog (25m vrije slag).
  • Debutante Nora Aourzag verraste met 2x een 4e plaats en boekte tevens de meeste vooruitgang, gevolgd door Collin van der Ham, Maikel Blijlevens, Guus den Hartog, Huib Stoop, Veerle van Ballegooijen en Evelien Scholten.

Een groot deel van deze zwemmers gaan we ongetwijfeld terugzien tijdens de Regionale Minioren Finale op 8 en 9 juni in Tilburg. Klik voor details op de uitslagen hieronder.