9/5 Extra trainen in Zidewinde

Vanaf 1 mei is Zwembad Zidewinde weer geopend. Je kunt in dit verwarmde 50m buitenbad lekker de hele zomer door zwemmen, want dat kan t/m 7 september 2019. Omdat het zwemmen in de buitenlucht plaatsvindt, raden we je aan om ALTIJD SLIPPERS en een BADJAS bij je te hebben.

Wij willen er voor gemotiveerde zwemmers weer extra trainingen verzorgen op dinsdag en donderdag tijdens het banenzwemmen met het doel ervaring op te doen in het 50m bad. Dit is absoluut een aanrader voor de zwemmers, die deelnemen aan de volgende wedstrijden:

  • RZK in Eindhoven,
  • NJJK en NK
  • Speedo Sportemotion Jaargangfinale in Dordrecht en
  • Netherlands Invitational in Eindhoven.

Want aan deze evenementen wil WZV meedoen en deze vinden voornamelijk in een 50m bad plaats. Adres: Zwembad Zidewinde, Julianalaan 3a, 5161 BA Sprang-Capelle. Verzamelen op de grote parkeerplaats tussen 18:00 en 18:15 uur op dinsdag en donderdag.

  • Begin training: 18:15-18:30 uur
  • Einde training: 19:30 uur.

Je moet voor deze training de entree van het zwembad betalen. Zie voor het entreegeld, abonnementen en andere wetenswaardigheden de volgende website: https://zwemmeninwaalwijk.nl/zidewinde