29/9 MJ-Circuit Breda

De eerste wedstrijd van het vernieuwde Minioren-Junioren Circuit vond voor WZV in het zwembad van Breda plaats. Vernieuwd, omdat er ook onderdelen als ”borstcrawl benen”, “vrije slag met koprol” en “vlinderslag benen onder water” in het programma waren opgenomen.

De resultaten waren ook nu weer bijzonder goed voor WZV: De 15 deelnemers behaalden 4x goud, 7x zilver en 6x brons. Goud was er voor Collin van der Ham (2x), Maikel Blijlevens en Jort Hoppenbrouwers.

Er werden 7 Clubrecords gezwommen door Maikel Blijlevens (4x) en Viviënne Bosch (3x). Na een zinderende eindstrijd tussen 3 zwemmers tijdens de 100m rugslag, die door Maikel winnend werd afgesloten, zwom Maikel op die afstand Clubrecords in de categorieën jongens 12, 13 en 14 jaar. Het oude clubrecord in de categorie jongens 14 jaar was inmiddels 18 jaar oud. Zelfs de tussentijd van de 50m rugslag leverde een clubrecord op in de categorie jongens 12 jaar. Viviënne Bosch zwom na een spannende tweestrijd clubrecords tijdens de 100m wisselslag in de categorieën meisjes 12 en 13 jaar en tijdens de 200 vrije slag in de categorie meisjes 12 jaar.

In totaal werden er 45 PR’s gezwommen. De meeste vooruitgang werd daarbij geboekt door Collin van der Ham, gevolgd door Ilias van der Meer, Maikel Blijlevens, Jens Hoppenbrouwers, Evelien Scholten, Demi Kemmeren, Jort Hoppenbrouwers, Chris Geers en Viviënne Bosch.

Uitslagen:

2019-09-29 Breda MJ-Circuit deel 1 uitslag

2019-09-29 Breda MJ-Circuit deel 1 uitslag (verkort)