7-8/9 ISF 2019 Erkelenz (D)

Voor de 1e wedstrijd van het zwemseizoen 2019-2020 gingen 12 WZV-zwemmers naar Erkelenz in Duitsland. Ze bleken uiterst succesvol, want ze veroverden tijdens de 2-daagse internationale wedstrijd 18x goud, 13x zilver en 7x brons. Viviënne Bosch en Jort Hoppenbrouwers spanden de kroon, ze wonnen alle individuele afstanden: 7x respectievelijk 6x winst. Verder was er 2x goud voor Maikel Blijlevens en 1x goud voor Jade & Jens Hoppenbrouwers en Collin van der Ham.

Aan het begin van het seizoen worden er zelden Clubrecords gezwommen, tijdens deze wedstrijd gebeurde dat echter wel. Maar liefst 14 Clubrecords gingen aan flarden, 6x door toedoen van Viviënne Bosch, 3x door Maikel Blijlevens, 1x door Jade Hoppenbrouwers, 2x door het estafetteteam bestaande uit Jens & Jort Hoppenbrouwers, Chris Geers en Maikel Blijlevens en 2x door het estafetteteam bestaande uit Jade & Jort Hoppenbrouwers, Ally & Chris Geers, Maikel Blijlevens en Kenza van Kapel. Deze prestatie is zeer bijzonder, want sommige clubrecords hadden inmiddels 10, 18 of 20 jaar stand gehouden.

Ook de progressie was enorm, getuige de verbeteringspercentages van Nora Aourzag, Demi Kemmeren, Viviënne Bosch, Jort Hoppenbrouwers, Kenza van Kapel, Jens Hoppenbrouwers, Maikel Blijlevens en Collin & Britt van der Ham. Klik voor alle bijzonderheden op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2019-09-07_08 Erkelenz ISF 2019 uitslag

2019-09-07_08 Erkelenz ISF uitslag (verkort)