ZWEMVIERDAAGSE !!!

Het is zover, alles is besproken: We gaan een zwem3daagse organiseren! We horen jullie denken: 3 maar?! Ja, 3, maar met de mogelijkheid om 1 dag het dubbel aantal meters te zwemmen, dus toch stiekem een zwem4daagse. Op 16-17-18 oktober is het al zover dus houd deze data vrij.!
Hieronder vind je een link naar het inschrijfformulier. dit is één manier om je in te schrijven. Op het zwembad komen inschrijfformulieren te liggen. Daar kun je je dus ook inschrijven. Ook is het mogelijk om dat inschrijfformulier mee naar huis te nemen en in te vullen en op diverse locatie’s in te leveren. Let op je bent pas ingeschreven als je alles ingevuld hebt, en het inschrijfgeld voldaan is. Voor NIET leden is het 7.50 euro voor LEDEN van WZV is het 5.00 euro. er kan iedere dag gestart worden van 18.00 uur tot 19.30 uur we willen namelijk om 20.00 uur klaar zijn.

https://www.zwem4daagse.nl/zwem4daagse/deelnemen/zoeken/item/470024/wzv/