3/11 Competitie Waalwijk

Ook in de tweede ronde van de zwemcompetitie in de 1e klasse van regio Zuid-Nederland toonde WZV zich sterk en won deze overtuigend. Na 2 overwinningen staat WZV halverwege de competitie op de 1e plaats, er volgen nog 2 wedstrijden in Rosmalen op 12 januari en 15 maart 2020. Ook op landelijk niveau staat WZV zeer hoog (waarschijnlijk op de 4e plaats van 58). Dit resultaat kwam als volgt stand:

  • Tijdens de 2e wedstrijd in het thuisbad Zwembad Olympia boekte WZV 18 overwinningen, 15x een 2e plaats en 3x een 3e plaats.
  • Er werden 8 Clubrecords gezwommen door Maikel Blijlevens (100m vlinderslag jongens 12 jaar en 200m rugslag jongens 12, 13 & 14 jaar), Viviënne Bosch (100m vrije slag meisjes 12 jaar en 200m wisselslag meisjes 12 & 13 jaar) en het estafetteteam, bestaande uit Chris Geers, Jort Hoppenbrouwers, Maikel Blijlevens en Duuk Dollekens (4x100m vrije slag jongens 15 jaar). Dit estafetteteam verbeterde een clubrecord, dat 17 jaar geleden gevestigd werd.
  • Op de dag, dat de limietperiode voor de komende RWK sloot, werden er nog 12 limiettijden verbeterd.
  • Het zal waarschijnlijk niemand verbazen, dat er 61 PR’s gezwommen werden, waarbij de grootste vooruitgang werd geboekt door Evelien Scholten, gevolgd door Timo Harteveld, Jort Hoppenbrouwers, Lotte Roestenberg, Marleen Scholten, Kenza van Kapel, Wessel Roosenbrand, Maurice van Alebeek, Ilias van der Meer, Collin van der Ham, Jona Dörr, Isabel van Alebeek, Chris Geers, Maikel Blijlevens, Duuk Dollekens, Elise Dörr, Ilona Blonk, Daphne Kempff en Jens Hoppenbrouwers. Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2019-11-03 Waalwijk Competitie deel 2 uitslag

2019-11-03 Waalwijk Competitie deel 2 uitslag (verkort)