1/12 Sprintvierkampf Unna (D)

Unna 2018 was in vele opzichten een succes en mede daarom namen maar liefst 28 WZV-ers ook in 2019 deel aan de jaarlijkse Sprintvierkamp in Unna. Ze togen op zaterdag in volgepakte auto’s naar dit mooie stadje net voorbij Dortmund, kregen ditmaal een mooi verblijf (Akzent Hotel Gut Höing) aangeboden vlakbij het zwembad en vermaakten zich op zaterdagmiddag in het zwembad en ’s avonds op de sfeervolle Kerstmarkt en horecagelegenheden in het centrum van de stad.

De wedstrijd vond plaats op zondag. Er werd een totaalklassement opgemaakt voor de 4 sprintafstanden: 50m vlinderslag, 50m rugslag, 50m schoolslag en 50m vrije slag.

  • Goud was er minstens voor Viviënne Bosch, Jona Dörr, Jade Hoppenbrouwers, Jort Hoppenbrouwers, Milo Janssen, Wessel Roosenbrand, Anne Klijberg en Marlotte Spohr. Er waren ook veel zilveren en bronzen medailles, ik heb de totaaluitslag jammer genoeg niet gekregen.
  • Tijdens de afsluitende estafette 25x25m vrije slag gemengd wist WZV via een fantastische inhaalrace na 6:09,32 beslag te leggen op de 1e plaats en mocht de club de beker in ontvangst nemen. De gezwommen tijd was tevens een nieuw Clubrecord.
  • Er werden 22 PR’s gezwommen. De grootste vooruitgang werd daarbij gerealiseerd door Timo Harteveld, gevolgd door Evelien Scholten, Demi Kemmeren, Jort Hoppenbrouwers, Maurice van Alebeek, Marleen Scholten en Maikel Blijlevens.

Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2019-12-01 Unna Sprintvierkampf 2019 uitslag

2019-12-01 Unna Sprintvierkampf 2019 uitslag (verkort)