20/12 Clubkampioenschappen WZV

WZV Clubkampioenschappen 2019

We sluiten 2019 af met de WZV clubkampioenschappen. Deze worden gehouden op vrijdag 20 december tijdens de trainingsuren in Zwembad Olympia. Tijd: vrijdag 20 december tussen 19.00-22.00 uur (iedereen wordt dus om 19.00 uur verwacht). De jongste zwemmers zwemmen het eerst.

Voor de puntentelling van het clubkampioenschap wordt de FINA puntentelling gebruikt. Door deze puntentelling kunnen recreatieve zwemmers (ook ouders, broers en zussen etc.) het opnemen tegen wedstrijdzwemmers. Het mooie van de FINA puntentelling is, dat je alle slagen onderling met elkaar kunt vergelijken. De prestatie wordt internationaal gewogen en aan de prestatie worden punten toegekend.

Degene die over 3 afstanden de hoogste totaal score heeft, mag zich gedurende 1 jaar clubkampioen van WZV noemen. De plaatsen 1 t/m 3 worden beloond met mooie medailles. Er is een wisselbeker voor de beste zwemmer/zwemster van WZV. Win je deze beker 5 keer op rij, dan mag je deze behouden!

LET OP: Je zwemt geen enkele slag dubbel.

Je stuurt een email met de slagen – die je wilt zwemmen – op tijd naar Harry, zodat de zwemcommissie een passend zwemschema op kan stellen. Aanmelden kan tot en met woensdag 18 december 2019.

Wil je toch mee doen, maar je bent te laat met het inleveren van je zwemwensen, dan bepaalt de zwemcommissie wat jij moet zwemmen en in welke serie, tenminste als je nog mee kunt zwemmen!

De volgende categorieën worden gebruikt:

  • 2013-2010 jongens/meisjes
  • 2009-2007 jongens/meisjes
  • 2006-2004 jongens/meisjes
  • 2003 en eerder jongens/meisjes

Je doet toch ook mee!! We maken er een super gezellige en sportieve avond van. 

De zwemcommissie

————————————————————————————————————————————-

Inschrijving

Ik doe mee aan de WZV clubkampioenschappen 2019

Naam: …………………………………………………………….

Jongen / Meisje

Geboortedatum: ………………………………………

Ik wil zwemmen tenminste 3 afstanden: Kern en Recreanten

  • 50      m            ………………….
  • 50      m            ………………….
  • 50      m            ………………….
  •                          Je mag ze ook alle 4 zwemmen

Je kunt je hier aanmelden, mail deze inschrijving uiterlijk woensdag 18 december naar Harry