22/12 Meerkamp Rosmalen

Het Junioren-Jeugd-Senioren Circuit is vervangen door een Meerkamp voor deze groep zwemmers. De meerkamp bestaat uit 4 Rondes en wordt voor de beste zwemmers op 26 april 2020 in Oss afgesloten door een Finale. Ook tijdens de 2e ronde van de meerkamp presteerden de 29 deelnemers van WZV zeer goed door 3x als 1e, 9x als 2e en 9x als 3e te eindigen. Eerste plaatsen waren er voor Kenza van Kapel (100m vlinder), Jade Hoppenbrouwers (100m vrij) en Maikel Blijlevens (100m wissel). Verder werden er 6 Clubrecords en 57 PR’s gezwommen. Wat ook opviel, is dat nagenoeg iedereen zeer goed voor de dag kwam op de lange zwemnummers zoals 400m vrij, 200m rug en 200m wissel. Op deze afstanden werden ruime verbeteringspercentages geboekt, hetgeen belangrijk is bij een eventuele promotie naar de C-klasse.

De Clubrecords kwamen op naam van:

  • Maikel Blijlevens (5x tijdens de 200m rugslag jongens 12, 13, 14, 15 & 16 jaar). Het oude clubrecord van de 200m rugslag voor jongens 16 jaar was tot dan in handen van de legendarische Tom Lommers en was inmiddels 12 jaar oud.
  • Het estafetteam, bestaande uit Kenza van Kapel, Demi Kemmeren, Veerle van Ballegooijen en Evelien Scholten (tijdens de 4x 100m vrije slag meisjes 12 jaar). Het oude clubrecord werd 11 jaar geleden gevestigd.

Bij de 57 PR’s werd de meeste vooruitgang geboekt door Demi Kemmeren, gevolgd door Huib Stoop, Tom Moeling, Jort Hoppenbrouwers, Chris Geers, Timo Harteveld, Iris Diderich, Marleen Scholten, Maurice van Alebeek, Ally Geers, Isabel van Alebeek, Jens Hoppenbrouwers, Elise Dörr, Anne Verhoef, Evelien Scholten, Veronique van Alebeek, Jade Hoppenbrouwers, Elce Dollekens en Linde Akkermans. Klik voor alle bijzonderheden op de links hieronder.

Uitslagen:

2019-12-22 Rosmalen Meerkamp deel 2 uitslag

2019-12-22 Rosmalen Meerkamp deel 2 uitslag (verkort)